Dutch Hydrogen Days en Vakbeurs Energie

Michelle Huizen 17-05-2024 218 keer bekeken

Begin

15-10-2024 om 00:00

Einde

18-10-2024 om 00:00

Maximaal aantal aanmeldingen bereikt, je kunt je niet meer aanmelden.

Locatie

Brabanthallen, Den Bosch

De Dutch Hydrogen Days en de Vakbeurs Energie is het grootste zakelijke evenement in het kader van duurzame opwekking en besparing van energie in Nederland. 3 dagen innovatie, kennisdeling en business.

De interesse in en aanbod van waterstof oplossingen groeit nog steeds. Maar waar is waterstof nu echt kansrijk binnen de energietransitie en waar juist lastiger toe te passen? Om ondernemers en initiatieven op het gebied van waterstof de kans te geven hun visies en oplossingen te presenteren binnen het bredere kader van mogelijke transitiepaden , organiseert de Vakgebeurs Energie komend najaar, i.s.m. onze partners tijdens de Nationale Energie Week, de 3e editie van de Dutch Hydrogen Days op 15 t/m 17 oktober 2024, in de Brabanthallen in Den Bosch.

Waterstof programma

Elke dag wordt een waterstof programma georganiseerd:

  • Dinsdag 15 oktober: Waterstof in de mobiliteit
  • Woensdag 16 oktober: Waterstof in de gebouwde omgeving
  • Donderdag 17 oktober: Waterstof in de industrie

Daarnaast geven diverse exposanten en partners praktische sessies over waterstof of delen zij eindgebruikersverhalen in de diverse praktijktheaters.

Beursvloer: Waterstof Paviljoen

Waterstof producten van deelnemers die al jaren deelnemen, startups met nieuwe ideeën en producten en studententeams met bijvoorbeeld waterstofvoertuigen laten zien wat de markt al te bieden heeft op het gebied van waterstof!

Waterstof Innovatie Award

Om de markt verder uit te dagen, lanceren de Dutch Hydrogen Days (naast de inhoudelijke programma’s en het Waterstof Paviljoen) dit jaar ook de Waterstof Innovatie Award. Met een totaal prijzenpakket van € 15.000 aan cash en diensten een mooie stimulans voor de meest kansrijke initiatieven.

Aanmelden voor de Waterstof Innovatie Award kan binnenkort via deze link:

Aanmelden voor de Waterstof Innovatie Award

Meer informatie

Ga naar de website van de vakbeurs Energie voor meer informatie en om je aan te melden:

Dutch Hydrogen Days en Vakbeurs Energie

Cookie-instellingen