Online informatiesessie Hynetwork

Michelle Huizen 18-06-2024 169 keer bekeken

Begin

04-07-2024 om 10:30

Einde

04-07-2024 om 12:00

Maximaal aantal aanmeldingen bereikt, je kunt je niet meer aanmelden.

Locatie

Online

Op 4 juli organiseert Hynetwork samen met het ministerie van Economische Zaken en Klimaat een online informatiesessie voor (toekomstige) klanten. In deze sessie geven ze een update van de laatste ontwikkelingen rondom Waterstofnetwerk Nederland. De voertaal is Engels.

Hynetwork en het ministerie van Economische Zaken en Klimaat (EZK) informeren je over de infrastructurele ontwikkelingen binnen en tussen de vijf industriële clusters in Nederland, met speciale aandacht voor de huidige bouwactiviteiten in Rotterdam. Daarnaast geven Hynetwork en EZK een update van het aansluitbeleid, waarin ze uitleggen hoe ze individuele klantaansluitingen en netwerkuitbreidingen beoordelen. Verder zoomen ze in op andere relevante onderwerpen, zoals de waterstofspecificaties. 

Ter afsluiting van het webinar organiseren ze een vraag- en antwoordronde waar je als (potentiële) klant vragen kunt stellen over de besproken onderwerpen of aanvullende informatie kunt zoeken die specifiek betrekking heeft op jouw interessecluster. 

Meld je nu aan via de website van Hynetwork:

Aanmelden Online informatiesessie Hynetwork

Programma

  • 10:30 tot 10:40 uur - Opening en welkom door gastheer René Schutte
  • 10:40 tot 11:10 uur - Update van het Ministerie van Economische Zaken en Klimaat
  • 11:10 tot 11:40 uur - Update van Hynetwork (Joost Hooghiem)
  • 11:40 tot 12:00 uur - Vragenronde en afsluiting

Details

De voertaal van de informatiesessie is Engels. Bekijk voor meer informatie de pagina over de informatiesessie van Hynetwork.

Cookie-instellingen