ECCM Conference 2022

Joske Giesen 19-05-2022 208 keer bekeken

Begin

24-06-2022 om 09:00

Einde

24-06-2022 om 18:00

Maximaal aantal aanmeldingen bereikt, je kunt je niet meer aanmelden.

Locatie

5e editie van de ECCM Conference, het jaarlijkse evenement voor de Nederlandse gemeenschap van ElectroChemical Conversion & Materials. Bent u ook geïnteresseerd in de laatste ontwikkelingen op het gebied van elektrificatie, elektro-conversie en de energietransitie? Doe mee op vrijdag 24 juni 202

De Adviescommissie Elektrochemische Conversie & Materialen, ECCM, adviseert de Nederlandse overheid hoe de transitie te maken naar een CO2-neutrale industrie op basis van opwekking, opslag en conversie van duurzame energie/elektriciteit. De commissie pleit voor een sectoroverschrijdende aanpak om in de komende decennia te komen tot een CO2-neutrale industrie en adviseert over de gehele innovatieketen (TRL 1-8).

In haar recent geactualiseerde adviesrapport, de ECCM Nationale Agenda, ordent de ECCM-commissie haar aanbevelingen langs vier actielijnen die de hele innovatieketen bestrijken, van technologieontwikkeling tot systeemintegratie en implementatie in de samenleving. Tijdens de ECCM-conferentie zullen state-of-the-art ontdekkingen in wetenschap en technologie worden gedeeld door internationale sprekers uit de academische wereld en de industrie, volgens het actielijnkader.

Meer informatie

Kijk hier voor het complete programma en aanmelden

Cookie-instellingen