Waterstof in mobiliteit: van plannen naar praktijk

25-08-2022 377 keer bekeken

Begin

23-09-2022 om 14:00

Einde

23-09-2022 om 18:30

Maximaal aantal aanmeldingen bereikt, je kunt je niet meer aanmelden.

Locatie

NWBA, BETA, Shell, RAI Vereniging en H2Platform organiseren in samenwerking met EV Experience het congres Waterstof in mobiliteit: van Plannen naar Praktijk.

Het congres geeft je handvatten voor samenwerkingen tussen het bedrijfsleven en de verschillende overheden bij de ontwikkelingen van waterstof in mobiliteit. Daarvoor is een gevarieerd en interactief programma samengesteld, met sprekers die hun ‘best practices’ delen over hoe te komen van plannen naar praktijktoepassingen van waterstof in mobiliteit. Sprekers uit de markt, lokale en nationale overheden gaan samen in debat en daar kan jij als deelnemer uiteraard je vragen stellen.

Programma

Indeling van het programma is als volgt:

  • 13.30 uur Inloop
  • 14.00 uur Opening
  • Blok 1 Samenwerking overheid en bedrijfsleven vanuit het Convenant waterstof in mobiliteit Provincie Utrecht.
  • Blok 2 Praktijk in uitvoering
  • Korte pauze
  • Blok 3 Overheid met een visie met sprekers vanuit EZK en I&W
  • Netwerkborrel
  • 18.30 uur Sluiting

Sprekers

De volgende sprekers zijn vastgelegd: Gedeputeerde Arne Schaddelee, Stephan Bredewold (Fountainfuel), Daniel Bakker (KWR), Gijs Postma (EZK), Petrouschka Werther (I&W). De moderator is Marjolein Heesters

23 september Dutch Grand Prix Lounge

Het congres start op 23 september om 14.00 uur en wordt gehouden tijdens de EV Experience op een unieke locatie. Vanuit de Dutch Grand Prix Lounge heb je een panoramisch uitzicht over het circuit, waar de voertuigen fluisterstil voorbij zoeven.

EV Experience sponsort het congres, zodat u op 23 september vanaf 10.00 uur met uw toegangsbewijs toegang heeft tot de EV Experience. Daar zijn de pitboxen omgebouwd tot pop-upstores van diverse automerken en is het mogelijk zelf een proefrit over het circuit te maken met verschillende FC- en BEV’s. Ook e-bikes, scooters en motoren staan voor u klaar.

Tickets kosten €79,83 en geven toegang tot zowel het congres als voor de EV Experience.

Meer informatie

Meer over het congres en tickets

Cookie-instellingen