Kick-off event: Samen aan het werk voor de energietransitie

01-11-2022 543 keer bekeken

Begin

09-12-2022 om 14:00

Einde

09-12-2022 om 16:00

Maximaal aantal aanmeldingen bereikt, je kunt je niet meer aanmelden.

Locatie

Utrecht, Zalen van Zeven, Boothstraat 7

Op vrijdag 9 december om 14:00-16:00 uur organiseren de Topsector Energie, GroenvermogenNL en Regieorgaan SIA een gezamenlijk event waar de aftrap wordt gegeven voor een gecoördineerde aanpak voor de human capital agenda energietransitie.

De energietransitie is urgent en vraagt een grote inspanning van ons allemaal. Het is nu zaak de krachten te bundelen. Een gecoördineerde aanpak waarbij de verschillende programma’s zoals de Nationale LLO-Katalysator, AiNed, Opschaling PPS-beroepsonderwijs, Just Transition Fund en de HCA’s van de topsectoren Chemie en HTSM met regionale overheden, scholen en het mkb optrekken met als gezamenlijk doel: voldoende opgeleid personeel om de energietransitie mogelijk te maken.

  • Dr. Lisa Peters leidt het evenement.
  • Paulien Herder opent het evenement en deelt haar visie over HCA in de energietransitie.
  • Marsha Wagner overhandigt  het advies voor een gecoördineerde aanpak aan Sandor Gaastra en Peter Molengraaf.
  • Zes hogescholen presenteren hun plan om met een liaisons-functie samen te werken met bedrijven, kennisinstellingen en andere stakeholders aan regionale roadmaps. Zij zullen gezamenlijk twee nationale plannen presenteren: het opstellen van een kennisplatform en verdere professionalisering van de learning communities. Deze samenwerkingsovereenkomst bekrachtigen zij tijdens het evenement.
  • Na afloop is er een feestelijke netwerkborrel.

lees meer over het programma

Locatie

Zalen van Zeven, Boothstraat 7, 3512BT  Utrecht

Inschrijven

Schrijf je in

Cookie-instellingen