Dutch Hydrogen Days en Vakbeurs Energie

27-06-2023 558 keer bekeken

Begin

10-10-2023 om 09:00

Einde

12-10-2023 om 17:00

Maximaal aantal aanmeldingen bereikt, je kunt je niet meer aanmelden.

Locatie

De Dutch Hydrogen Days en de Vakbeurs Energie is het grootste zakelijke evenement in het kader van duurzame opwekking en besparing van energie in Nederland. 3 dagen innovatie, kennisdeling en business.

De interesse in en aanbod van waterstof oplossingen groeit nog steeds. Maar waar is waterstof nu echt kansrijk binnen de energietransitie en waar juist lastiger toe te passen? Om ondernemers en initiatieven op het gebied van waterstof de kans te geven hun visies en oplossingen te presenteren binnen het bredere kader van mogelijke transitiepaden, organiseren de Vakbeurs Energie komend najaar, i.s.m. onze partners tijdens de Nationale Energie Week, de derde editie van de Dutch Hydrogen Days op 10 t/m 12 oktober, in de Brabanthallen te Den Bosch.

Deze 3 dagen clusteren alle activiteiten, zoals de programma’s en aanbod op de beursvloer over waterstof, en worden dit jaar uitgebreid met de Waterstof Innovatie Award.

Waterstof programma

Elke dag wordt van 15.00 – 16.30 uur een waterstof programma georganiseerd, i.s.m. Topsector Energie/TKI New Gas dat geheel in dit thema staat. Jörg Gigler is de host van het programma.

  • Dinsdag 10 oktober: Waterstof in de mobiliteit
  • Woensdag 11 oktober: Waterstof in de gebouwde omgeving
  • Donderdag 12 oktober: Waterstof in de industrie

Daarnaast geven diverse exposanten en partners praktische sessies over waterstof of delen zij eindgebruikersverhalen in de diverse praktijktheaters.

Beursvloer: Waterstof Paviljoen

Waterstof producten van deelnemers die al jaren deelnemen, Startups met nieuwe ideeën en producten en studententeams met bijvoorbeeld waterstof voertuigen laten zien wat de markt al te bieden heeft op het gebied van waterstof!

Waterstof Innovatie Award

Om de markt verder uit te dagen lanceren we naast de inhoudelijke programma’s en het waterstof paviljoen dit jaar ook de Waterstof Innovatie Award. Met een totaal prijzenpakket van € 15.000,- aan cash en diensten een mooie stimulans voor de meest kansrijke initiatieven.

Meer Informatie

Ga naar de website van de vakbeurs Energie voor meer informatie en om je aan te melden:

Dutch Hydrogen Days en Vakbeurs Energie

 

Cookie-instellingen