NPVI-Connect!

Michelle Huizen 17-04-2024 125 keer bekeken

Begin

06-06-2024 om 10:00

Einde

06-06-2024 om 17:00

Maximaal aantal aanmeldingen bereikt, je kunt je niet meer aanmelden.

Locatie

Rijtuigenloods, Piet Mondriaanplein, Amersfoort

Kom op 6 juni 2024 naar de eerste NPVI-Connect!-dag in Amersfoort. Ontmoet vakgenoten uit andere industrieclusters, wissel van gedachten, breid je netwerk uit en neem deel aan kennis-en themasessies. Thema van de dag is Samenwerken aan sterke industrieclusters voor een duurzaam Nederland.

Sterke industrieclusters voor een duurzaam Nederland

Doen wat nodig is. Onze industrie verduurzamen. Cruciaal voor het vormgeven van een duurzaam Nederland. We werken dag in dag uit aan het verduurzamen van onze industriële clusters voor de industrie van de toekomst. Dat betekent samenwerken, versnellen en complexe knelpunten tackelen. De ‘paarse krokodil’ in de kamer durven benoemen in een tijd waarin veel gebeurt en veel op het spel staat.

Dat doen we samen

Met NPVI-partners gaat NPVI deze uitdagingen aan. Van geografische industrieclusters, cluster 6 en brancheorganisaties tot netbeheerders, energieleveranciers, kennis-en onderzoeksinstellingen en (lokale) overheden. Verbondenheid, vertrouwen en veerkracht zijn hun sleutelwoorden.

Samenwerken aan duurzame doelen.

NPVI heeft een duidelijke missie. Het platform streeft onder andere naar beschikbare en betaalbare groene stroom en waterstof, en de ontwikkeling van Carbon Capture, Utilisation & Storage-technologieën. Daarnaast werkt NPVI aan een continue aanvoer van duurzame grondstoffen, een vlot vergunningenproces en een versterkte concurrentiepositie voor Nederlandse bedrijven. NPVI's maatwerkafspraken met grote uitstoters benadrukken het streven naar samenwerking en transparantie om de klimaatdoelen te versnellen.

Programma en aanmelden

Bereid je voor op een boeiende dag met een gesprek de minister van Economische Zaken en Klimaat Micky Adriaansens, interessante sprekers en diverse thema- en kennissessies. Daarbij komen onderwerpen zoals energie-infrastructuur, elektrificatie, energie- en procesefficiency en circulaire grondstoffen aan bod.

Dit evenement is gratis.

Het definitieve programma en de exacte tijden volgen nog, maar je kunt je alvast aanmelden. Wees er snel bij, want de NPVI-Connect!-dag heeft maar een beperkt aantal plaatsen.

Meld je aan

Cookie-instellingen