Nieuwe website Nationaal Waterstof Programma

22-06-2022

Op 22 juni hebben wij de nieuwe NWP-website gelanceerd. Op de nieuwe website staan de 14 thema’s van het NWP centraal. Daarnaast is de gebruiksvriendelijkheid en de look en feel verbeterd.

Een overzicht van de belangrijkste pagina’s en verbeteringen:

  • De home pagina is overzichtelijker gemaakt met meer ruimte voor beeld
  • Om sneller je weg te vinden is de menu-indeling en de navigatie vereenvoudigd
  • Op de thema pagina hebben de 14 thema’s een centrale plek gekregen
  • Op de inspiratie pagina vind je een mooi overzicht met beeld van waterstofprojecten en -initiatieven. Je kunt de projecten op een kaart zien en je kunt filteren op thema. Deze pagina is nog in ontwikkeling, meer hierover lees je bij waterstofprojecten uitlichten.
  • Op de team NWP pagina geven we het NWP een gezicht met een overzicht van het programmateam, de stuurgroep en de thematrekkers.

Acties website komende tijd

Een website is nooit af. De komende periode willen we vooral de themapagina’s verbeteren, laten zien wat er op waterstof gebied gebeurt door een overzicht te maken van projecten en FAQ’s op de site zetten.

Waterstofprojecten uitlichten

Om waterstof meer te laten leven bij het grote publiek, willen wij de komende tijd zoveel mogelijk waterstofprojecten laten zien op de inspiratie pagina. Daarvoor gebruiken we de 134 projecten van TKI Nieuw Gas als basis. Uiteindelijk komt er een mooi overzicht van initiatieven die ook weer op de themapagina’s terugkomen.

Deel je projecten en ideeën

Heb je projecten die je wilt delen op de website, of heb je ideeën voor verbeteringen? Mail dan met Vincent Veldstra.

Afbeeldingen

X (voorheen Twitter)

Cookie-instellingen