Innovatiemissie Waterstof China

15-02-2023

Begin

18-09-2023 om 09:00

Einde

22-09-2023 om 20:00

Maximaal aantal aanmeldingen bereikt, je kunt je niet meer aanmelden.

Locatie

Wil je samenwerken met Chinese partners op het gebied van waterstof en werken aan innovatie, technologieontwikkeling en technologiedemonstratieprojecten? Meld je dan aan voor de innovatiemissie naar China van 18 tot 22 september.

Het Nederland-China netwerk organiseerde in 2020 en 2021 meerdere succesvolle waterstofwebinars en lokale waterstofdelegaties gericht op informeren. In 2023 draait het om de dialoog en discussie tussen Nederlandse en Chinese waterstofpartijen en organiseert het Innovatie Attaché netwerk in China een waterstof innovatiemissie. Uitgangspunt van de missie: interactie en matchmaking tussen beide landen.

Voor wie?

Bent je een ondernemer, technologieprovider of als onderzoeker verbonden aan een kennisinstelling? En ben je actief op een van onderstaande thema's? Dan is deze missie mogelijk interessant voor je.

  • Oplossingen en technologieën voor opslag en transport van waterstof (offshore en onshore). Bijvoorbeeld verschillende pijpleidingoplossingen, opslagtechnologieën, tanks en onderdelen/componenten.
  • Onshore en offshore elektrolyse voor offshore waterstofproductie.
  • Ondernemer / start-up / scale-up met technologie voor waterstoftoepassingen die op zoek is naar kansen bij technologiedemonstratieprojecten en/of samenwerking met China.
  • Waterstofcertificering: deelname van certificerings- en beleidspartijen biedt een kans om samen te werken met de Chinese/standaardisatie-autoriteiten.

Kosten

De kosten voor deelname aan dit evenement zijn € 250 per persoon exclusief exclusief btw en exclusief de reis- en verblijfskosten, eventuele binnenlandse vluchten, alle individuele kosten en mogelijke kosten voor de matchmaking.

Aanmelden

Wil je deelnemen aan deze innovatiemissie? Meld je dan vóór 1 juni 2023 aan via het aanmeldformulier.

Meer Weten?

Meer informatie over de missie vind je op de website van RVO:

Innovatiemissie Waterstof China

Cookie-instellingen